Planera din resa till Zanzibar

Upplev drömmar, njut av livet och glöm vardagen för en stund. Det kan uppnås genom en bekväm och mysig resa till Zanzibar. Låt Afrikas sol ta hand om dig.

Drömmer du om sol, värme och vita stränder? Är du en mer äventyrslusten människa som inte gillar att solbada hela semestern, utan hellre vill bestiga berg och besöka djungel och safari? Då är en resa till Zanzibar helt klart något för dig. Zanzibar är verkligen en ädelsten i Tanzania som du inte får missa.

Zanzibar är en ö, som på swahili kallas Unguja. Det är en ö som är världskänd för sina vackra stränder, sin skiftande natur och sin trevliga befolkning. För den som verkligen vill koppla av på sin Afrikasemester, så är Zanzibar ett måste. Det är dessutom enkelt att resa till fastlandet för den som är ute efter äventyr. Varför inte bestiga Afrikas högsta berg?

Var bekväm på din resa till Zanzibar

Tänk dig en lång härlig dag av slappande på de vackra stränderna och vid poolen, för att sedan gå till ett dukat middagsbord under den afrikanska stjärnhimlen. Det kan inte bli bättre än så. Man är inte densamme efter att ha sett stjärnhimlen från andra sidan ekvatorn. Så tveka inte att ordna din resa till Zanzibar.

Det är lätt att skräddarsy din resa så att den blir precis så som du vill ha den. Du får hjälp att hitta flygresor, hotell och aktiviteter som fungerar med ditt schema. Du är starkt rekommenderad att resa på safari, och att njuta fullt ut.