Satsa på en pooldammsugare

Längtar du efter en egen pool men stoppas av att du inte vill hålla på att städa den? Då kan det vara en pooldammsugare som du ska satsa på. En dammsugare som kan underlätta rengöringen.

Dammsuga hemmet är något som du gör titt som tätt. Men det är kanske mer ovanligt att dammsuga under vattnet. Det är dock precis det som en pooldammsugare gör. Den är anpassad för att kunna dammsuga under vattnet, fast det är egentligen inte damm som den suger upp, utan snarare smuts och slam. Det som du annars får bada i. Med en riktigt bra pump och en bra pooldammsugare kan du få en pool som håller en hög kvalitet och som alltid ser inbjudande ut att bada i. Det kan vara skillnaden mellan att du vill bada ofta eller sällan, och kanske till och med skillnaden mellan att du ens har en pool eller ej.

Pooldammsugare för större pooler

Om du har en mindre uppblåsbar pool så har du troligen inte en dammsugare. I det fallet kan det vara enklare att rengöra poolen för hand, och dessutom kanske du till och med tömmer ut vattnet när du har badat klart. Men ju större poolen är, desto vanligare är det att man använder sig av en pooldammsugare. Och för de riktigt stora poolerna kan man till och med ha en dammsugare som hela tiden jobbar med att rengöra poolen. Som den gräsklipparrobot som du allt oftare kan se klippandes gräsmattor lite här och var.