Till Sumpan med kärlek

Fräscha upp ditt hem med det senaste inom kök och badrum. Det kan vara en renovering som är mer prisvärd än du tror. Och kanske gör det att du vill bo kvar ett bra tag till, istället för att flytta.

Vissa orter runt om Stockholm är mer folkkära än andra. Så är det exempelvis med härliga Sundbyberg. En plats som till och med i folkmun kallas för Sumpan. Mer Stockholmsdialekt kan det inte bli. Här kan du leva ditt liv i stillhet och harmoni i ett hus som du har skapat alldeles enligt egen smak. Kanske tycker du om det mer klassiska. Gammeldags. Eller så är du på jakt efter något mer nutida. Vill du ha en modern badrumsrenovering i Sundbyberg så är det klokt att vända dig till någon som är duktig på det området. Kanske till och med en inredningsarkitekt som kan hjälpa dig göra alla rätta val för ytskikt och funktion. Eller en firma som är specialister på badrum.

Perfekt för dig

Det som är perfekt för din smak och dina behov är inte nödvändigtvis detsamma som för alla andra. Därför ska du passa på att skapa ett badrum som du tycker speciellt mycket om. Det är ju trots allt ditt badrum och du som ska njuta av det. Men ett tips från många inredare är att inte gå för långt när det gäller ytskikten i ett badrum. Det är bättre att hålla dig till något mer subtilt och sedan leka med detaljer.